Enquete over website onder Limburgse kasteeleigenaren

De Stichting Limburgse Kastelen is begonnen om de eigenaren van de Limburgse kastelen die op deze site zijn opgenomen, uit te nodigen voor deelname aan een enquete over deze website.

Op onze site is over deze kastelen openbare informatie verzameld over historie, documentatie, omringend cultuurlandschap en publicaties. Om een nog beter resultaat met deze informatie te bereiken, stelt de Stichting het zeer op prijs om de mening van de kasteeleigenaren hier over te horen.

Voor deze enquete is een kort vragenformulier opgesteld. Het invullen hiervan vraagt slechts enkele minuten tijd. Er is ook een open vraag in opgenomen waar eigenaren ten aanzien van hun eigendommen eventuele toevoegingen of aanpassingen kunnen voordragen.

De Stichting dankt de eigenaren voor hun medewerking.

Deze enquete wordt gerealiseerd door drs. D. baron de Loë, mr. R. Jaspers en drs. T. Oberndorff, allen verbonden aan of actief voor de Stichting Limburgse Kastelen.


Notice: Undefined index: logged2 in /var/www/vhosts/limburgsekastelen.nl/httpdocs/dico/UserFiles/functies/news_item.php on line 75