Boekuitgave 'Kasteel en Landschap in Limburg' genomineerd voor Ithakaprijs!

Onze boekuitgave 'Kasteel en Landschap in Limburg' is genomineerd voor de Ithakaprijs 2015!

Deze prijs is ingesteld voor interdisciplinair (wetenschappelijk) onderzoek rond kastelen, historische buitenplaatsen en landgoederen. Ook journalistieke (media)producties die dit cultuurgroen breed en positief onder de aandacht hebben gebracht komen hiervoor in aanmerking.

Wij zijn erg blij met deze blijk van waardering, in het bijzonder voor de leden van de werkgroep / auteurs Frans Hoebens, René Gerats, Jan Houwen, Klaas Kerkstra, Ben Taken, Katrien de Vos, Suzan Keddeman, Ilse Verwer en Theo Oberndorff

De prijs wordt uitgereikt op woensdagnamiddag 7 oktober a.s.

Vanaf 6 september wordt op L1-TV de gelijknamige 15-delige TV-serie 'Kasteel en Landschap' van de Stichting Limburgs Landschap uitgezonden. Hieraan participeert de Stichting Limburgse Kastelen eveneens.

Onze donateurs en begunstigers hebben dit boek eerder gratis ontvangen. Een goede reden om ook donateur te worden (zie het tabblad 'donateurs' op deze website)!


Notice: Undefined index: logged2 in /var/www/vhosts/limburgsekastelen.nl/httpdocs/dico/UserFiles/functies/news_item.php on line 75