oproep deelname Project ANWB-borden

Gratis grote ANWB kastelenborden inclusief plaatsing. 

Sinds het Jaar van het Kasteel in 2005, heeft onze stichting al 42 kastelen van de kenmerkende bruine ANWB-informatieborden voorzien. Ook dit jaar zijn wij op zoek naar eigenaren van Limburgse kastelen die interesse hebben in dit gratis bord inclusief montage. Alle op onze website gerangschikte kastelen (dus ook ruïnes, landhuizen, kasteelhoeves, enz.) die nog geen ANWB-bord van ons hebben gekregen, komen hiervoor in aanmerking.

Het ANWB-tekstbord heeft een formaat van 37,5 x 25 cm of 60 x 50 cm. Deze tekstborden bieden ruimte voor respectievelijk 450 of 1000 schrifttekens. De teksten worden in overleg met de eigenaren opgesteld.
Ook de logo's van de Stichting Limburgse Kastelen (SLK) en de ANWB worden op deze borden weergegeven. Elders op onze website kunt u vinden welke borden eerder door ons zijn geplaatst en hoe die zijn uitgevoerd.
Deze tekstborden vertegenwoordigen een waarde van om en nabij € 500,00.

Elk jaar bieden wij maximaal tien eigenaren de gelegenheid gratis een ANWB-tekstbord bij ons te bestellen. Bent u geïnteresseerd, informeer ons dan zo spoedig mogelijk, en geef alvast aan welk formaat tekstbord uw voorkeur heeft. Als er meer dan 10 aanvragen zijn dan letten wij op de volgorde van binnenkomst.

Uw aanvraag kunt u toezenden aan mw. drs. Marianne van der Elsen, consulent cultureel erfgoed van Huis voor de Kunsten Limburg, Postbus 203, 6040 AE  ROERMOND, of via mvdelsen@hklimburg.nl en info@limburgsekastelen.nl.  

 voorbeeld:  


Notice: Undefined index: logged2 in /var/www/vhosts/limburgsekastelen.nl/httpdocs/dico/UserFiles/functies/news_item.php on line 75