inspiratiedag dag van het kasteel

De Inspiratiedag van de Nederlandse Kastelenstichting is een dag voor alle eigenaren, beheerders en vrijwilligers van kastelen en buitenplaatsen. Een dag om elkaar te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en iets te leren over hoe publieksactiviteiten te organiseren op je historische locatie. Het is een mooi programma, echt de moeite waard.
Na de dag opgeven voor deelname aan Dag van het Kasteel mag, maar hoeft zeker niet.

Speciaal voor (potentiële) deelnemers aan Dag van het Kasteel organiseert de Nederlandse Kastelenstichting op vrijdag 12 april de Inspiratiedag in de Oranjerie van Huis Doorn. Op deze dag volgt u workshops die handvatten bieden bij de organisatie van een activiteit binnen het thema Over de Grens. Ook biedt de Inspiratiedag een moment om ervaringen en ideeën uit te wisselen.

Wij nodigen u van harte uit!

De middag is bedoeld voor alle eigenaren, beheerders en vrijwilligers van kastelen en buitenplaatsen. Deelname aan de inspiratiedag is kosteloos en verplicht u tot niets. Klik op de knop om u aan te melden. 

Datum: vrijdag 12 april 2019

Locatie: De Oranjerie bij Huis Doorn, Langbroekerweg 16 A 3941 MT Doorn

Deelname: Kosteloos

Aanmelding: is verplicht via deze LINK


Notice: Undefined index: logged2 in /var/www/vhosts/limburgsekastelen.nl/httpdocs/dico/UserFiles/functies/news_item.php on line 75