start jubileumjaar met nieuw ANWB bord

Op kasteel Cortenbach is met de uitreiking van acht* nieuwe ANWB-borden aan de betrokken kasteeleigenaren stil gestaan bij deze activiteit van de jubilerende stichting Limburgse Kastelen. Hiermee is het totaal aan informatieborden dat door de stichting in samenwerking met de ANWB wordt gesponsord, gekomen op 48.

         

Een groot aantal betrokkenen was er op 19 april j.l. getuige van hoe de voorzitter van de stichting mw Marleen Gresnigt-Raemaekers een nieuw ANWB bord onthulde en overhandigde aan de eigenaar van kasteel Cortenbach, dhr. Ton Goedmakers sr.
Bij die feestelijke bijeenkomst sprak onze projectleider, mr. Roy Jaspers de aanwezigen toe. De geschiedenis van Cortenbach en zeven andere kastelen in Voerendaal, werd kort toegelicht door dhr. Walter Uittenhoeve van de Heemkundevereniging.
Na afloop was het genieten van het mooie weer en van de mooie kasteeltuin, waar onze gastheer en gastvrouw het gezelschap rondleidden.

    

*)
Sibberhuuske - Valkenburg
Cortenbach – Voerendaal
De Corisberg – Heerlen
Stenen Huis - Sint Geertruid
De Wijnandshof – Valkenburg aan de Geul
’t  Kasteelke – Meerlo
Den Halder – Valkenburg
Kasteel Goedenrade – Eys


Notice: Undefined index: logged2 in /var/www/vhosts/limburgsekastelen.nl/httpdocs/dico/UserFiles/functies/news_item.php on line 75