Netwerkbijeenkomst RCE inzake buitenplaatsen op 23 april 2015

Sinds 2013 organiseert de RCE een tweejaarlijkse netwerk- en kennisuitwisselingsbijeenkomst voor beleidsmedewerkers van provincies en steunpunten op het gebied van buitenplaatsen. Het doel hiervan is om het provinciale beleid en de diverse projecten en initiatieven die hiertoe in den lande zijn of worden ontwikkeld kort te schetsen, om elkaar te inspireren en de opgedane kennis uit te wisselen. Het programma hangt af van een ieders actieve bijdrage: er is ruimte voor actualiteiten, maar ook voor twee tot drie toelichtingen over een initiatief, ontwikkeling, beleid, problematiek e/o oplossing aangaande buitenplaatsen in uw provincie.

Belangstellenden worden uitgenodigd op 23 april 2015 van 13.30u tot 17.00u in het kantoor van de RCE, Smallepad 5 te Amersfoort.

Het thema van deze bijeenkomst is 'nieuwe economische dragers en samenwerkingsverbanden'. Mocht u suggesties voor onderwerpen hebben, dan kunt u deze uiteraard doorgeven.

Aanmelden kan via https://fd7.formdesk.com/archis/initiatieven_buitenplaatsen_23april15


Notice: Undefined index: logged2 in /var/www/vhosts/limburgsekastelen.nl/httpdocs/dico/UserFiles/functies/news_item.php on line 75